Träning sweet moves & mind

Spiralstabilisering - Vi människor är gjorda för att röra på oss i upprätt position då mår vi som bäst i våran kroppar och våra två gångarter gång ( obs! ej powerwalk) och löpning verkar spänningslösande. Men vi moderna människor rör oss generellt för lite samt med fel "teknik". Den spiralastabiliseringsträningen väcker sovande muskelkedjor till liv så vi på så sätt minskar spänningen i överanstränga muskelkedjor där vi idag kan hitta många av våra smärtområden( axlar/nacke/ländrygg/fötter). Det handlar mycket om att förstå kroppen i rörelse utifrån ett spiraltperspektiv och hur vi sedan tränar det på bästa sätt. Denna träning utförs i grupp eller personlig träning. Under hösten 2017 kommer det finnas en fast klass på tisdagar. För att kunna delta i den måste du ha gått ett intro tillfälle där jag går igenom vad spiralstabilisering är och varför vi rör oss för lite i spiralstabilisering och hur vi tränar det och hur vi får in det i våran vardag :)

 

Jag kommer hålla en gratis intro tillfälle tisdag vecka 34 kl 19.15-20.30. Anmäl dig till hej@annaglad.se

 

Instruktör är Anna Glad Leg Naprapat och under utbildning i Spiralstabilisering 2016-2017.

 

Yoga

Här på Sweet finns det flera olika yogaformer och instruktörer att välja mellan. Allt ifrån lugn och avslappnade Yinyoga till hatha och sweet body mind yoga där vi utmanar våra kroppar i styrka, balans & smidighet i olika yogasekvenser och positioner samt stillar sinnet med andnings övningar och meditation.

 

Trailyoga -Här kombineras fin löpning utan tidtagning eller pulsband, vi söker oss utanför elljusspåren och letar upp fina stigar där kroppen får göra det den är byggd för att göra röra på sig i upprätt position där vi söker en hållning och teknik som verkar spännignslösande på våra "moderna" kroppar. Under rundan stannar vi till och gör en yogasekvens som riktar in sig på ffa stela höfter samt skuldror/bröstrygg. Uteträning då den är som bäst.

ingen kurs just nu.( Maila mig på hej@annaglad.se ifall du är intresserad, kanske du och dina vänner eller varför inte arbetskamrater.)

 

Pilates

Här kan du träna grunderna i pilates med Jeanette Johnsson.

 

Träning-

sweet moves and mind

Priser för gruppträningen:

- Köp en kurs och du har en garanterad plats på kursen. Missar du tillfällen på din kurs får du ta igen i mån av plats på alla våra öppna kurser under samma termin, dvs ej på temaklasser, sweet days, sweet fridays eller slutna grupper.

 

-Klippkort 10ggr: 2100kr gäller för en termin ( vår/ höst).

 

 

 

 

 

Anna Glad AB - Sweet body mind: Turebergsallé 4, 19162 Sollentuna